Geri dönGeri dön

CAM AMBALAJIN FARKLI KULLANIM ALANLARI

Ambalaj çeşitleri arasında en sağlıklı ve sürdürülebilir olan cam ambalaj, kullanım sonrasında, farklı uygulamaları ile her geçen gün hayatımızda daha çok yer alarak sürdürülebilirliğini kanıtlıyor.

Cam şişe ve kavanozlar market rafından evimize geldiğinde dekoratif objeler olarak evimizde yer almaya devam edebiliyor.

Cam kavanoz ve şişelerin dekoratif objelere dönüştürülmesi artık çok kolay ve yaygın.

Öncelikle, herhangi bir çaba sarf etmeden cam kavanozlarınızı vazo olarak kullanabilirsiniz.

Çoklu cam kavanozdan vazo seti asıp şık bir köşe oluşturabilirsiniz; İsterseniz de tek cam kavanozu bir ip yardımı ile şık bir vazoya dönüştürebilirsiniz.

Cam kavanozların bir diğer kullanım alanı ise alternatif aydınlatma aracı olarak kullanım şekilleri olarak da karşımıza çıkmaktadır.

Cam kavanozlarınızı içine kum, taş dekoratif objeler ile mumlarınızı koyarak dış mekan dekorasyonunda kullanabilirsiniz.

Ayrıca mumlarınızı küçük cam kavanozlarınızın içine eriterek farklı dekoratif mum kavanozları oluşturabilirsiniz.

Kavanozlarınızı kullanabileceğiniz diğer aydınlatma örneği de kavanozlarınızı avize veya küçük ışıklarla hazırlanabilecek abajur olarak kullanabilirsiniz.

Son olarak cam kavanozlarınızı banyolarınızda düzenleme objesi ya da içerisinde küçük bir oyuncak koyarak çocuk odalarında dekoratif obje olarak kullanabilirsiniz.